Promo akcie na kľúč

Ponúkame komplexné riešenie promo akcií od zaškolenia promotérov po dodanie špeciálnych stolov a materiálov s vaším logom, všetko s jasnou predajnou stratégiou. Našim cieľom je zabezpečiť, aby vaše promo akcie prebiehali hladko a úspešne bez toho, aby ste sa museli starať o detaily.

Zvýšenie predaja

Našimi promo akciami zabezpečíme rast predaja vašich produktov a služieb, či už nových alebo existujúcich. Sme zameraní na identifikáciu najefektívnejších spôsobov, ako osloviť a presvedčiť vašich zákazníkov, aby sa stali vašimi vernými klientami.

Komplexný manažment

Od stratégie po logistiku a vyhodnocovanie výsledkov, sme tu, aby sme zabezpečili efektívnu realizáciu vašich promočných akcií. Naša agentúra sa zameriava na detaily a pracuje s vaším tímom, aby sme dosiahli vaše ciele v rámci stanoveného rozpočtu a časového rámca.

Aktivácia na predajniach

Disponujeme skúseným tímom promotérov a regionálnych manažérov, ktorý zabezpečí profesionálne zastúpenie vašej značky kdekoľvek. Našim cieľom je poskytnúť vám servis najvyššej kvality a pomôcť vám vytvoriť pozitívny dojem na vašich zákazníkov.

Dáta kľúčom k úspechu

Meriame a analyzujeme dôležité údaje, ktoré vám poskytneme v záverečnej správe vrátane metrík ako úspešnosť predaja, nárast predaja, počet oslovených zákazníkov a iné. Naším cieľom je poskytnúť vám jasné a relevantné informácie vrátane fotodokumentácie, aby ste mohli vyvodiť závery a plánovať ďalšie kroky na zlepšenie vašich aktivít.